L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, l’Ivace, depenent de la Conselleria d’Economia, ha notificat la concessió de dues subvencions, de 120.000€ cadascuna, per als polígons industrials de Benieto i Alcodar, dins la línia 2019 d’ajudes per a la Millora, modernització i dotació d’Infraestructures i serveis.

Concretament, l’Ajuntament ha presentat dos projectes valorats en 400.000 (200.000€ cadascun) per a les àrees industrials de Benieto i Alcodar.

Per al polígon Benieto, el projecte pretén millorar les eixides. Concretament, amb un accés a la coneguda com a carretera d’Almoines. El polígon ha millorat molt amb l’accés que va costejar l’empresa Decathlon, però s’havia detectat la necessitat d’una eixida en condicions a la carretera d’Almoines que millore el trànsit rodat dins la zona industrial i permeta una circulació més fluida. Conjuntament a l’actuació està previst la construcció d’un carril bici, amb espai verd, i la millora de la senyalització.

En el polígon Alcodar, una de les necessitats importants és la construcció d’un aparcament per a camions i cotxes als terrenys municipals. S’hi aprofitarà per a millorar la senyalització i rematar les zones verdes.

Deja un comentario