El Parc del País Valencià inaugura jocs infantils elaborats amb la fusta dels arbres recuperats de l’incendi que va patir Marxuquera en 2018. Un ‘Espai de fustes’ per als xiquets i les xiquetes elaborat amb diversos arbres calcinats, que s’han recuperat i han estat tractats per a que es mantinguen en bon estat, i amb la màxima seguretat per als usuaris, en el seu emplaçament.

S’hi ha fet una tria d’entre 40 arbres i finalment s’han elaborat 74 tocons (part de la soca que queda fixa a terra després de serrar l’arbre) per a fer un joc d’espiral que arriba al centre a un ‘arbre homenatge’, un cedre que també es va cremar a l’incendi.

Les espècies escollides han estat pinus halepensis, cedrus deodara i ficus carioca per a la zona de joc i per als bancs de la zona d’esplai.

La regidora de Gestió Responsable del Territori, Alícia Izquierdo, el president de la Junta de Distritcte de Roís de Corella, Nahuel González, i el Director General de Medi Natural, Daniel Muñoz, acompanyats de membres de l’associació de veïns de Roís de Corella, van visitar divendres passat el Parc del País Valencià on s’han instal·lat els jocs.

Zona jocs infantil plaça Tirant

Una nova zona de jocs infantils situada a la plaça Tirant va obrir les seues portes el passat divendres. La zona de jocs ha estat possible gràcies a un ajuda concedida per la Diputació de València dins de Pla SOM d’inversions per un total de 48.902 €. Els treballs es van iniciar el passat 26 de novembre i tenien un termini d’execució de quatre mesos.

La presidenta de la Junta de Districte de Raval, Amparo Victoria; acompanyada per representants de l’Associació de Veïns de la Barriada, van visitar la nova zona de jocs infantils situada a la plaça Tirant.

Deja un comentario