El Club Rotary de Gandia fa la el lliurament d’un xec de 1.400 € a favor del Preventori infantil de la Nostra Senyora de l’Empar per a cobrir els costos de la calefacció d’aquest hivern. La primera acció social, poc abans de la seua constitució oficial.

El Club Rotary de Gandia Ducal és una associació sense ànim de lucre que s’està creant amb l’objectiu de servir a la comunitat, ajudant als que més el necessiten i realitzant actes enfocats a millorar la societat.

En una ferma declaració d’intencions, el 8 de març, Stephane Merit, President del Club i la sòcia Mónica Ripoll, impulsora d’aquest acte i en representació del Club Rotary Gandia Ducal, després de visitar les instal·lacions del Preventori infantil de la Nostra Senyora de l’Empar, han fet lliurament al director del centre, Juan Miguel Lloret, el xec. Aquesta quantitat ha sigut recaptada a través de la venda d’entrades i dels diners aportats per les empreses que van patrocinar el concert benèfic en nadal de 2019.

Actualment, el Club es troba en procés de constitució, per a això ha de reunir un nombre mínim de socis per a poder constituir-se, cosa que s’espera aconseguir abans de l’estiu.

Deja un comentario