29.8 C
Gandia
/ 3 agosto 2021

Gandia augmenta el professorat per al nou curs 2020-2021

Gandia augmenta el professorat per al nou curs 2020-2021

Vicent Marzà, conseller d’Educació, Cultura i Esport, ha enviat una carta a les regidores i regidors de Compromís en l’Ajuntament de Gandia per anunciar les novetats que va informar Conselleria de cara al nou curs 2020-2021.

Conselleria apostarà per una gran inversió pública en matèria educativa i així poder encarar-lo amb totes les garanties de qualitat i seguretat. Hi haurà més personal docent i no docent, més inversió pública als centres, ràtios més baixes i totes les mesures de seguretat i higiene.

Pel que fa a la ciutat de Gandia, l’inversió serà la següent:

Respecte al personal a les escoles i els instituts, augmentarà en 56,8 el professorat per poder reduir ràtios i prestar una atenció més personalitzada a les aules. En l’àmbit de País Valencià serà de 4.374 docents més que se sumen als més de 71.000 ja existents.

També augmentarà el personal no docent, com els monitors i monitores de menjadors. Més de 3.000 persones seran contractades per garantir la distància de seguretat i l’antenció als xiquets.

S’augmenta la inversió en despeses dels centres educatius de Gandia en 210.110 € perquè els nostres centres educatius puguen adaptar-se a les noves situacions que es donaran amb motiu de pandèmia.

Pel que fa a la baizada de ràtios aquest tindrà un màxim de 20 alumnes per aula fins a quart de primària. De cinqué endavant, es garantirà una distància de seguretat d’1,5 metres entre alumnes.

A més, des del 31 de juliol comptem amb el Pla de Prevenció i Protecció per al curs 2020-2021 que determina detalladament les mesures de seguretat.

D’altra banda, s’ha destinat una inversió de 9 milions d’euros als municipis per a la realització d’activitats extraescolars que, a Gandia, serà com a mínim de 123.578,56 €.

Ivà Bonet, secretari local, ha explicat que “l’aposta de la Conselleria d’Educació en Gandia, és una ferma defensa de l’educació pública i de qualitat també en època de pandèmia. Gràcies a l’esforç que està realitzant aquesta conselleria encapçalada per Vicent Marzà, els nostres xiquets i xiquetes podran anar a l’escola amb seguretat”.

Telèfon de contacte de Ivà Bonet, Secretari Local de Compromís Gandia 645 54 01 14.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS