14.9 C
Gandia
/ 5 marzo 2024

9 d’octubre de 2023

9 d’octubre de 2023

Una any més celebrem el 9 d’octubre amb l’orgull de sentir-nos valencians però a Gandia sols el  Partit Popular de Gandia  és capaç d’organitzar actes que honren les nostres senyes d’identitat. Hem recuperat per a la vespra del 9 d’octubre l’acte pel dia de tots els valencians, des de feia vora 10 anys que el nostre partit no ho celebrava.

És vergonyós que en ple any 2021 encara hi haja partits i governs que no tenen la dignitat d’honrar el nostres símbols ni la nostra cultura. I el Govern de Gandia és un d’ells.

Per això, ja vos avance que la vespra 9 d’octubre de 2023 anem a recuperar els actes que tant d’èxit van tenir entre la ciutadania. Hi haurà baixada de la Reial Senyera, Himne Regional, homenatge al Rei Jaume I i processó cívica pels carrers de Gandia. 

Mai més un govern avergonyit de tot el que som i de tot el que hem fet al llarg de la història. 

Lamentablement, són molts els reptes i reivindicacions de la ciutat (tren de la costa, CV-60, millores en la línea de tren Gandia-València, noves infraestructures sanitàries, nova residència pública de majors, etc)  que són expressades amb veu alta i clara pel poble gandià però ningú ens escolta a València ni a Madrid i patim uns governants que prefereixen “pegar la cabotà” amb els seus companys de partit que servir al ciutadans que diuen representar. 

El vertader lema de la revolució política actual és dir, defensar i actuar amb l’única obediència de “Gandia per damunt de tot i de tots”. Ara ja li toca a Gandia.

Acudim al rencontre amb el valencianisme polític que necessita més valencianisme que no és altra cosa que un millor finançament, infraestructures i futur per  la nostra terra. 

Un acte multitudinari que va demostrar que Gandia té ganes de celebrar el dia de tots els valencians, que hi ha il·lusió per recuperar els nostres actes identitaris sense complexos.

L’hem recuperat perquè hi ha partit, hi ha equip i hi haurà molt prompte un govern que torne a parlar de Gandia per a exigir i no per a agenollar-se, per a sentir orgull de la ciutat que som i no per a dir-ho amb la boca menuda però sobretot perquè ja toca i perquè Gandia està per damunt de tot i de tots. Feliç 9 d’octubre, feliç dia de tots els valencians.

__

Víctor Soler Beneyto

President PP Gandia

FIRMA

Víctor Soler
Presidente del Partido Popular de Gandia.

COMENTARIOS

Escribe tu comentario

ARTÍCULOS RELACIONADOS